Disclaimer

Disclaimer

De blogs die ik geschreven heb zijn allemaal op basis van mijn eigen mening en waar ik helemaal achter sta.
Dit is van toepassing op zowel onbetaalde als betaalde (gesponsorde) blogs, evenals reviews.
In sommige artikelen gebruik ik affiliate links, als je via die link doorklikt om bijvoorbeeld een product aan te schaffen of een accommodatie te boeken, krijg ik daar een kleine commissie over. Een soort van win-win situatie en het is leuk om te zien als ik jullie lezers enthousiast heb gemaakt over het product of accommodatie waar ik over geschreven heb. Daarom een extra dank je wel als je via mijn link iets koopt of boekt.

foodandflipflops.com garandeert noch ondersteunt enige product of enige dienst genoemd op deze site, noch staat zij garant voor enige door de vervaardiger van dergelijke producten gedane bewering. Met het oog hierop wordt de gebruiker van deze site altijd aangeraden onafhankelijke inlichtingen in te winnen en/of onderzoek te verrichten voor gebruik van via deze site verkregen informatie.
De informatie op deze site wordt regelmatig aangevuld en/of aangepast. foodandflipflops.com behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

 

Links naar andere websites 

Op deze site vind je een aantal links naar andere websites. foodandflipflops.com is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met uw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het de disclaimer, het privacy beleid, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig,van de site die je bezoekt.

 

Wil je graag iets weten of vragen of zie je een samenwerking wel zitten, dan mag je me altijd mailen op: info@foodandflipflops.com of laat een berichtje achter onder een van de blogs.

 

! Alle teksten en foto’s zijn eigendom van www.foodandflipflops.com.
Indien er contenten van andere websites worden gehaald, zal dit er altijd bij vermeld worden.
Wil je iets gebruiken van deze website/blog, vraag dan altijd eerst toestemming aan mij en verwijs naar deze website met een link/vermelding.

 

 

Liefs Daphne met hartje

 

 

 

Share