food & flip flops is jarig | Winactie

Zoals ik in mijn vorige post heb beloofd, hierbij de winactie omdat food & flip flops 1 jaar is geworden.
En als je jarig bent hoort daar een cadeautje bij.

En wat is er dan mooier om het nieuwe jaar in stijl te beginnen?
Juist, het nieuwe jaar in stijl beginnen!

Daarom ga ik onder de lezers het 248 pagina’s tellende jubileum & koffie-tafelboek:
“Een reis om de wereld in 10 jaar”  van Columbus Travel verloten.
Het is een ware must have voor in je collectie.

 

 

Dit boek is er een om bij weg te dromen!
Het staat vol met meer dan 150 foto’s van de meest indrukwekkendste plekken op deze wereld.
Fantastische mensen en de mooiste natuur komen voorbij.
Het is vooral erg inspirerend voor toekomstige reizen en je hart gaat er sneller van kloppen bij het zien van al dit moois.
Voor de gepassioneerde reiziger is dit luxe boek een must-have om te hebben.
Nestel je op de bank en kom er voorlopig niet meer vanaf.
Hieronder vast een kleine sneak preview, de rest mag je zelf gaan bewonderen.

 

 

Deze prijs zal ik aanvullen met een setje reiskaarten, ontworpen door mijzelf.
Ze zijn leuk om iemand een fijne reis te wensen maar ook om in je interieur op te hangen. Eigenlijk multifunctioneel inzetbaar.

 

 

 

Wat mag je doen om kans te maken?

 

Instagram:

– Ga naar het Instagram account van food & flip flops en klik op de groene “volgen” button als je dit nog niet hebt gedaan.

– Laat een reactie achter onder de “winactie” foto en laat me weten waar jij jouw mooiste reisfoto hebt gemaakt. Of tag @foodandflipflops onder je mooiste foto op je eigen Instagram account.

– Als je de “winactie” foto repost op je eigen account, tag deze dan met @foodandflipflops en #winactiefoodandflipflops, zo kan ik makkelijk terug zien wie dat gedaan heeft en wie er kans maakt.

 

en/of

 

Facebook:

– Ga naar de Facebook pagina van food & flip flops en klik op de button “vind ik leuk” als je dit nog niet hebt gedaan.

– Klik onder deze winactie foto op “vind ik leuk” en laat onder de foto een reactie achter waar jij jouw mooiste reisfoto hebt gemaakt, deze mag je ook toevoegen aan het bericht.

– Je mag de foto delen (hoeft niet).

 

en/of

 

Twitter:

– Ga naar de Twitter pagina van food & flip flops en klik op “volgen” als je dat nog niet hebt gedaan.

– Geef een reactie onder mijn “winactie” foto en laat me weten waar jij jouw mooiste reisfoto hebt gemaakt. Deze mag je ook toevoegen aan het bericht of plaats hem op je eigen account en tag @foodflipflops

– Retweeten mag, is leuk en fijn maar je bent het niet verplicht

 

En natuurlijk mag je ook op deze pagina meedoen, laat dan hieronder weten waar jij jouw mooiste reisfoto hebt gemaakt en voeg eventueel een link van je blog bij waar ik deze foto kan vinden.

Allemaal heel gemakkelijk dus.

 

Je kunt tot vrijdag 8 januari 2016 meedoen, op 10 januari zal ik laten weten wie de winnaar/winnares is.

Ik kijk nu al uit naar al die pracht plaatjes.

 

Bedankt alvast en succes.

 

Liefs Daphne met hartje

 

 

Share

Daphne | food & flip flops

13 Comments

 1. Wauw wat een tof en gaaf boek lijkt me dit! Heb het altijd al willen zien maar nooit de kans gehad.
  Mijn mooiste vakantiefoto was een foto van een hagedis in Spanje. De kleuren en de belichting waren perfect!!

  • Hoi Leoni, nou dit is wel echt een fijne foto om naar te kijken. En je waant je dan weer even op dat mooie strand onder die parasol. Prachtig plaatje en herken het wel. Leuk dat je stage hebt gelopen, jammer dat het niet helemaal was wat je ervan gehoopt had. Bedankt voor je reactie en het meedoen met de winactie. Fingers crossed.

 2. Het boek ziet er geweldig uit, echt foto’s om bij weg te dromen! Maar stiekem doe ik ook mee voor de leuke kaarten (spot ik daar nu eentje met bucket list op? Hebben!!). Ik tag je meteen onder mijn mooiste reisfoto ✈

  • Ha die Elise, wat een lief compliment en ja, daar staat inderdaad Bucket list op, toepasselijk he? Ik kijk nu al uit naar je mooiste reisfoto. Leuk. Dank je wel voor je reactie. Toi toi toi en een mooi uiteinde morgen. Geniet, vier het leven en drink champagne!

 3. Hoi Daphne, ik ben toevallig op jouw blog uitgekomen omdat ik plaatjes aan het opzoeken was via Instagram. Het is bijna jaloersmakend hoeveel jij al van de wereld hebt gezien. Zo gaaf! Ik heb je op instagram onder mijn mooiste vakantiefoto getagd. Deze is gemaakt in Frankrijk. Ik zal je ook taggen op Facebook en Twitter. Veel succes met je blog xxx

  • Hoi Conchita, wat leuk en wat lief! Ik zag het inderdaad, super! Dank je wel voor het meedoen en wat een leuke foto. Duimen draaien! Het boek is echt geweldig mooi. Jij ook succes en bedankt voor het leuke bericht. Groetjes Daphne

 4. Zojuist een foto uit Ecuador op de facebookpagina geplaatst. Ecuador is een prachtig land echt een aanrader.

  • Dank je wel Ans. Ik zag het. Mooie en leuke foto. Top dat je meedoet met de winactie.

 5. Ja en die winnaar is erg gelukkig! Sorry zie je reactie nu pas.. Ben zo benieuwd. Als het binnen is krijg je natuurlijk meteen een Shoutout 🙂

  • En het boek is erg mooi en natuurlijk de kaarten ook :), ze komen zo snel mogelijk naar je toe, terechte winnaar. Prachtige foto Denise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *