Instagram feed tab voor Facebook

Weten jullie al dat je je Instagram kunt koppelen aan je Facebook account?

Ik zie dit namelijk nog niet bij heel veel pagina’s van blogs terug en dat is jammer, zo kun je namelijk snel even kijken of er nog leuke foto’s zijn gepost zonder van app te hoeven switchen.

Zo kan je een Instagram Feed tab toevoegen aan je Facebook pagina, volg de stappen hieronder! Appeltje eitje.

 

Ga hiervoor naar de Instagram feed tab for Pages app. En klik op “Naar app gaan”, de blauwe button. Klik op de gewenste pagina en klik daarna op toestaan.
Insta op facebook

 

 

 

 

 

 

 

Hierna kun je aangeven op welke pagina je de Instagram feed wilt plaatsen

Insta button FB

Daarna zie je het inlogscherm verschijnen van Instagram en vul je je gegevens in (inloggegevens van je Instagram account wat je wilt koppelen aan je Facebook pagina).

Dan linkt dit door naar je Facebookpagina en zie je bovenin (naast je profiel foto) een nieuwe tab toegevoegd: Instagram, als je deze niet ziet staan klik dan op het pijltje naast meer en verschuif de tabs zodat deze in beeld komt. Dit kun je volgens mij alleen op de computer doen.

Insta op facebook 1

 

That’s it!

 

Ik wil dit ook voor Twitter doen, want dat is me nog niet gelukt! ERG! Dat komt omdat ik geen makkelijke manier kan vinden! Dus als iemand nog goede tips heeft of een linkje, ik hoor het graag! Als je dit hieronder zou willen delen zou dat handig zijn, dan hebben de andere bloggers er ook nog iets aan!

Thanks!

 

Liefs Daphne met hartje

 

Share

Daphne | food & flip flops

4 Comments

    • Graag gedaan, dat is het leuke van bloggen, dingen delen en ervan leren. Het is zekers te weten een toevoeging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *