Food | Den Bosch | Picasso

Bourgondisch, dat is waar Den Bosch bekend om staat. In deze stad vind je vele leuke restaurants, kiezen is moeilijk maar des te meer redenen heb je dan om nog heel vaak terug te komen.

Om de hoek van de welbekende, altijd drukke en gezellige, Korte Putstraat zit Picasso, let goed op want voor je het weet loop je het pand voorbij, het zit namelijk tussen allemaal leuke boetiekjes.

 

IMG_8046

 

Als je voor het restaurant staat ziet het er klein uit, maar bij binnenkomst zie je dat het er erg diep is, er zit zelfs een geweldige binnentuin bij, waar je heerlijk kunt vertoeven als de zon schijnt. Als het wat kouder wordt gaat de terrasverwarming aan en sluiten ze eventueel het dak. Jammer dat dit nergens duidelijk staat vermeld, want voor veel mensen die niet bekend zijn met Picasso weten dit niet en lopen het misschien voorbij. Oeps, geheim verklapt, nu zal het nog lastiger worden om een plekje in de zon te veroveren!

 

IMG_8043

 

 

IMG_8041

 

Het personeel is elke keer weer even vriendelijk en enthousiast. Er hangt meteen een fijne sfeer. Bij Picasso is het altijd erg druk dus als je wilt dineren is het wel verstandig om te reserveren, voor de lunch is dit niet nodig. Persoonlijk vind ik de lunch hier heel goed en er staat voor ieder wat wils op de kaart. Zo heb je de keuze uit salades, soepen, lunch specials, tapas, pasta’s & luxe broodjes. We kregen een tafeltje in de serre/aanbouw omdat het nog net te koud was om buiten te zitten. Jammer! Want dat is toch wel mijn favoriete plekje om een cappuccino & wijntje te drinken en te lunchen.

Een klein minpuntje is dat het eten snel wordt geserveerd, maar misschien vind je dat juist fijn, des te meer shop tijd blijft er over!

 

Liefs Daphne met hartje

 

 

Adres: Kerkstraat 49, 5211 KE ‘s-Hertogenbosch
Website: www.picasso-restaurant.nl 
Prijsniveau: gemiddeld

 

 

 

Share

Daphne | food & flip flops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *