Review + winactie (gesloten) | De beste telefoon accessoires voor jouw phone

Telefoon accessoires zijn tegenwoordig een musthave.
Lang geleden, toen we nog de Pocketline Swing, de Nokia 8210 en de Samsung E570 Ladyphone hadden was dit nog niet aan de orde. Het uiterlijk kon nou eenmaal niet veranderd worden. Behoorlijk saai eigenlijk.
Nu kan dat wel! Sinds de smartphones in ons leven zijn willen we ook nog eens dat ze er hip uitzien en toch multifunctioneel zijn.
Tijdens het hardlopen moet ie mee om je arm en daar horen dan ook nog goede oordopjes bij voor een fijn muziekje, of dat leuke hoesje wat zo mooi bij je schoenen past (bij wijze van dan) maar ook moeten ze beschermd worden tegen krassen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Zelfs voordat ik op reis ga koop ik altijd een aantal nieuwe accessoires voor mijn iPhone.
Want het is jammer als er zand of water in komt.
Via Hoesjes Outlet mocht ik een aantal producten uitkiezen voor mijn iPhone 6 en daar zei ik geen nee tegen.
Het aanbod voor de iPhone (net zoals voor de Samsung en Huawei) is behoorlijk groot en uiteindelijk is het me toch gelukt om een keuze te maken uit al die producten, ik heb 3 producten gekozen.
Hieronder lees je mijn ervaringen.

 

 

 

Comfycase Floral iPhone 6 / 6s Mintgroen

Mintgroen is een van mijn favorieten kleuren, zacht, fris en vrolijk.
Scrollend bekeek ik alle accessoires op de pagina, toen deze in beeld kwam werd mijn aandacht dan ook meteen naar deze mooie flipcover getrokken. Wat een leukerd. Hup, in het winkelmandje, daar was geen twijfel over mogelijk.
Mijn telefoon en deze comfycase waren een goede match made in heaven.
Het hoesje is van kunstleer en erg gebruiksvriendelijk, je klikt je telefoon er heel gemakkelijk in en daarmee is ie meteen extra beschermd aan de voor- en achterzijde. Handig.
Aan de voorzijde zit een uitsnede waardoor je niets hoeft te missen, je hebt meteen zicht op je scherm.
Sla je het hoesje open dan kun je aan de binnenkant je pinpas kwijt in het daarvoor bestemde vakje, ideaal, omdat je niet altijd zin hebt om je tas mee te sjouwen.
Het hoesje is licht en heeft een leuk patroontje.
Al met al een leuke toevoeging aan je assortiment voor je iPhone 6 of 6S.
Is het bij jou ook liefde op het eerste gezicht, klik dan hier om hem aan je winkelmandje toe te voegen.
Heb je niks met mintgroen maar wel met dit hoesje, dan kun je ook nog kiezen uit de kleuren zwart, goud of roze.

 

 

 

HAWEEL Tempered Glass Screen Protector iPhone 6/6s Transparant

Krassen op je dure scherm, eeuwig zonde, maar het overkomt de beste!
Dit herken je vast wel; de eerste week ben je altijd ontzettend voorzichtig met je nieuwe telefoon, want er zal maar ergens een krasje opkomen. Dat mag echt niet! Daarna slingert ie gewoon weer overal rond. Net zoals voorheen met je andere telefoon.
Bij mij in ieder geval wel. De eerste paar dagen wordt hij nog netjes in het extra vakje van je tas gedaan maar daarna wordt ie gewoon tussen al je andere zooi in je tas gegooid.
En dan kan het wel eens zijn dat je scherm er op een dag iets te gehavend uitkomt! Tja.
Een screen protector is daarom de ideale uitkomst. Omdat er zelfs in mijn huidige protector een scheur zat, ja ik weet het, dat is behoorlijk knap, werd het tijd voor een betere versie en daarom koos ik voor deze van HAWEEL.
Het aanbrengen van de protector moet altijd op een bepaalde manier, het lijkt altijd een stuk makkelijker op het papiertje dan dat het in het echt is. Ik krijg er altijd de kriebels van, heb ik eindelijk het scherm netjes schoongemaakt zoals gevraagd, leg ik de protector erop, zit er ineens weer een stofje of vingerafdruk op het scherm, of de protector zit net iets scheef, of er blijven, nadat je je pinpas hebt gebruikt, een paar luchtbellen onder zitten, enorm irritant, maar als ie eenmaal zit, dan zit ie en dan moet je er vooral vanaf blijven!
De bescherming is maar 0.3mm dun maar oh zo sterk. Het glasplaatje beschermt je grote liefde tegen krassen, vuil en vlekken en dat is precies wat ie moet doen.
Zelf ben ik erg blij met dit soort uitvindingen en kan dan ook niet meer zonder.
En voor de prijs hoef je het niet te laten, want die is echt ontzettend scherp.
Het laten repareren van je scherm, omdat ie vol krassen zit, is een stuk duurder en echt zonde van je geld.

 

 

 

HAWEEL Slim-Fit Full Body Waterproof iPhone 6 / 6s Wit

Op reis gaat je telefoon tegenwoordig waar jij gaat, mee lunchen, op sightseeing, stappen, naar het strand of een dagje luieren aan het zwembad.
Bij mij is dat niet perse om te bellen of te whatsappen maar wel om foto’s te maken.
Alleen zand in je telefoon is niet zo’n goede combinatie, water trouwens ook niet!
En ik spreek uit ervaring helaas.
Ik was dan ook een beetje sceptisch over dit waterproof frontje, voor dat geld kon die echt niet water-/zand dicht zijn.
Maar hij bewees het tegendeel.
Je brengt hem gemakkelijk aan op je telefoon, wel even je andere hoesje wat erom zit eraf halen anders past het niet!
Hij sluit netjes op elkaar aan en ook alle aansluitingsgaatjes zijn goed bedekt.
Mijn test was om op deze zonnige dag mijn telefoon even in een plas water te laten zwemmen en er regelmatig water bij te schudden.
Uhm, hij is waterafstotend, niet waterproof, dus wil je er mee gaan zwemmen, dan kan dat natuurlijk alleen ben ik bang dat je phone toch verdrinkt!
En ja, deze gaat binnenkort mee op mijn volgende trip richting het strand.
Wat een aanrader. Mijn telefoon blij en ik nog blijer. Kom maar op zandkorrels en waterdruppels.
Nu is het helemaal niet erg als ie valt!
Heb jij ook zo’n hoesje nodig, dit is hem.

 

 

 

Winactie (gesloten)

Zin om voor € 30,- te shoppen bij Hoesjes Outlet?
Doe dan mee met de winactie.
Laat hieronder, of onder het bericht op mijn Facebook pagina weten waarom je heel graag voor € 30,- zou willen shoppen en wat je nog op je verlanglijstje hebt staan.
En vermeld ook even welke telefoon je hebt (dit maakt niks uit voor je winkans)?
Like ook nog even de Facebookpagina van Hoesjes Outlet en van food & flip flops als je dan toch op Facebook zit!
That’s it. Appeltje eitje toch?
Je kunt tot 20 augustus 2016 meedoen. Daarna maak ik de winnaar bekend.

 

Ben je sowieso nieuwsgierig geworden naar bovenstaande artikelen en wil je zelf lekker rondsnuffelen en iets bestellen, klik dan even door naar de site van hoesjes-outlet.nl.
De prijzen zijn echt prima en heel veel artikelen zijn zelfs afgeprijsd.
Maar wat het shoppen nog leuker maakt is dat je tot 31 augustus ook nog eens 25% korting krijgt als je deze code gebruikt: #FOODANDFLIPFLOPS25

 

 

Liefs Daphne met hartje

 

 

Share

Daphne | food & flip flops

21 Comments

 1. Ja, ik heb wel zin om aldaar te shoppen. Hoesje is altijd welkom, maar powerbank staat nog wat hoger in de wensenlijst. Ik heb een Whoop Echo. Waarschijnlijk heb je daar nog nooit van gehoord?!

  • Hallo Anita, dank je wel voor het meedoen. Nu duimen draaien. Heb je de Facebookpagina’s al geliked? Ja een powerbank is wel hard nodig met de smartphone, ze zijn zo snel leeg. Dus dat is een mooi accessoire. En mag ik vragen wat een Whoop Echo is? Inderdaad, nog nooit van gehoord maar fijn om weer iets bij te leren op deze vrijdagochtend. Fijn weekend. x Daphne

   • Hallo Daphne,

    Dit merk is ooit een tijdje gevoerd door de HEMA. Qua formaat trouwens gelijk aan Samsung Galaxy S5, dus ik kan wel hoesjes vinden.

    • Wat goed om te horen, had er nog nooit van gehoord en was dus erg nieuwsgierig. Dank je wel voor het laten weten Anita. Tuurlijk kun jij dan ook een hoesje vinden. Fijn om te horen. Groetjes Daphne

 2. Super graag! Ik heb een iphone 5S en nog geen hoesje. Mijn mobiel is nu super kwetsbaar, dus ik zou een heel leuk hoesje uitkiezen 🙂 Ziet mijn mobiel er ook een stuk leuker uit!!

  • Hoi Iris, dank je wel voor het meedoen. Heb je de Facebookpagina’s al geliked? Dat zou helemaal top zijn. Oh en geen hoesje voor je iPhone 5S is zonde, maar duimen draaien want voor €30,- kun je echt leuk shoppen bij Hoesjes Outlet. En anders als je hem toch vast wilt beschermen, dan krijg je nu ook nog eens 25% korting op je bestelling. Succes. Zou leuk zijn. Fijn weekend. Groetjes, Daphne

 3. Leuk artikel en mooie dingen heb je getest! die waterproof optie lijkt mij ook wel wat voor mn nieuwe Samsung Galaxy S7, dus ik doe mee!! Ga nu de fb pagina van Hoesjes Outlet ook nog ff liken dus count me in!! Fingers crossed!

  • Dank je wel Naomi. Die waterproof is echt geweldig en zeker een aanrader. Zo fijn. Vooral als je veel reist en dus vaak op het strand bent. Super dat je de Facebookpagina nog gaat liken, zo heurt het. Toi toi toi en stay tuned. x Daphne

 4. Mijn telefoon kan wel een nieuw hoesje gebruiken… Al begrijp ik na het lezen van dit artikel dat een hoesje een wat ouderwets woord is en ik eigenlijk een comfycafe nodig heb 😉 Ik heb een Samsung J5.

  • Ha Marieke, leuk dat je meedoet en ja een hoesje is zo 1968! haha. Voor je Samsung staat er ook veel moois tussen dus duimen draaien. Succes x Daphne

 5. Ik heb even een kijkje genomen op hun site en heb leuke keuzes kunnen maken de Comfycase Handybag L Zwart om mijn telefoon veilig in te kunnen vervoeren, zomers heb ik niet altijd mijn handtas bij me en deze kan je ook om je pols doen en hij is ook nog eens waterafstotend dus onverwachtse regenbuitjes geven niet ;). De waterproof body is er helaas niet voor mijn telefoon anders had ik die gekozen, maar heb nog een heel mooi hoesje gezien nl de Flipcover Smile :D. Ik heb u en hoesjes outlet geliked op FB.

  • Hoi Natasja, wat leuk dat je al even hebt rondgesnuffeld bij Hoesjes Outlet. Er staan veel leuke dingen op he? Ik ga zo even snel kijken welke je gezien hebt maar die klinkt wel als erg handig. En dan kan je zware handtas ook wat vaker thuis blijven inderdaad. Leuk. Duimen draaien maar want wie weet mag jij binnenkort shoppen voor 30 Euro. Succes. x Daphne

  • Natasja, gefeliciteerd, jij bent de winnares van de €30,- shoptegoed.
   Stuur je even een mailtje met je gegevens dan komt de cadeaubon zo snel mogelijk in je mail terecht 🙂 Laat je even weten wat je hebt gekozen?

   • wat een heel leuk bericht 😀 Wauw ben hier superblij mee dank je wel alvast Daphne en Hoesjes Outlet natuurlijk ook bedankt. Ik heb net een mailtje naar je gestuurd. En natuurlijk laat ik even weten wat het geworden is 😀

    • Wat leuk om te horen dat je er zo blij mee bent Natasja. Veel shop plezier enne nieuwsgierig wat het gaat worden. Groetjes Daphne

 6. Wat een leuke hoesjes allemaal! 😉 Ik ben wel toe aan een nieuw hoesje, echt als ik geen hoesje om mijn telefoon had, was hij een jaar geleden al echt kappot geweest denk ik hahaha… *somseenklungel*
  Een extra oplaadkabeltje is ook altijd handig, ik doe graag mee voor een kansje op dit fijne shoptegoed!
  Groetje van Ilsiee

  • Hoi Ilsiee, ja leuk zijn ze he? Had je al even op de site gespiekt van de hoesjes outlet? Er zit genoeg tussen he? En voor € 30,- kun je leuk shoppen. Heb je de facebookpagina van Hoesjes Outlet al geliked, dat moet nl wel even om kans te maken op deze prijs. En ja extra kabeltjes zijn heeeeel handig. Nu duimen draaien. En je kunt sowieso ook al shoppen met 25% korting, dat is ook lekker. Fijne dag. x Daphne

  • Dat klinkt als een top welkom back voor je phone Viv. Daar zou die vast heel blij van worden. Heb je de Facebookpagina’s al leuk gevonden want dat hoort er ook nog bij. Fingers crossed nu. Succes. x Daphne

 7. Oohhh super zeg ik heb net zitten neuzen en ik zou gaan voor een powerbank mn telefoon is met de middag vaak al leeg, drama met die samsungs en misschien zo’n doorzichtig schermpje om hem helemaal goed te kunnen beschermen. Mn vriend heeft een nieuw hoesje nodig .. haha we zouden het goed kunnen besteden

 8. ooohhh ik zie mn reactie niet meer.. maar ik doe dolgraag mee, heb op de pagina zitten neuzen en ik zou heeeeel graag een powerbank kiezen, mn telefoon is met de middag al leeg, echt zo vervelend.. powerbank zou top zijn hihi en zo,n doorzichtig schermpje voor op mn telefoon en mn vriend wilt een hoesje haha oohhh tis zo op haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *