Winactie food & flip flops

Je hebt net je welverdiende vakantiegeld op je rekening gestort gekregen en nu ben je op zoek naar een geweldige reis of zit je juist met je handen in het haar omdat je het even niet weet omdat er zoveel fantastische bestemmingen zijn.

Deze winactie komt dan misschien wel op het juiste moment. Heb je net geboekt dan kun je al ideeën op doen voor 2016! Ook niks mis mee.

Wil je kans maken op het boek “50 nieuwe inspirerende reizen” van Columbus Magazine, lees hieronder dan snel de spelregels.

 

IMG_0485

 

Wat mag je doen om kans te maken?

Instagram:

– Volg het Instagram account van food & flip flops en klik op de groene “volgen” button

– Like de foto en zet eronder welke reis voor jou inspirerend was

– Repost deze foto en tag hem met @foodandflipflops & #foodandflipflops en/of #winactiefoodandflipflops

en/of

Facebook:

– Ga naar de Facebook pagina van food & flip flops en klik op de button “vind ik leuk”

– Klik onder deze winactie foto op “vind ik leuk” en zet eronder wat jou een inspirerende reis was

– Je mag de foto delen (hoeft niet)

 

IMG_0474

 

IMG_0461

 

IMG_0482

 

Op vrijdag 26 juni zal ik de prijs gaan verloten, dus stay tuned.

 

 

Liefs Daphne met hartje

 

Share

Daphne | food & flip flops

4 Comments

    • Dank je wel. Leuk dat je het boek al hebt, binnenkort geef ik een andere versie weg dus stay tuned 🙂 en Columbus, ja echt verslavend, elke keer weer een feestje als deze op de mat valt! x Daphne | food & flip flops

  1. Leuke winactie! Ik heb het boek ook al, dus ik doe niet mee (maar ik heb gisteren wel je instagram-account gevolgd 🙂 ) Ik was nog niet eerder op je blog geweest, maar ziet er goed uit. En wat een vrolijke naam: food & flip flops

    • Hallo Anita, dank je wel! Jammer dat je het boek al hebt maar binnenkort heb ik er nog een die ik weg ga geven, misschien heb je die nog niet. Lief dat je mijn instagram volgt, ik heb de jouwe ook gevolgd, leuk! Dank je wel, vond food & flip flops ook wel toepasselijk en vrolijk en kwam meteen in me op. x Daphne | food & flip flops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *