Winactie food & flip flops

Balen, die welverdiende vakantie zit er voor de meeste alweer op! Na te hebben genoten van de Spaanse zonnestralen, het heerlijke eten in Italie, de Griekse Ouzo, de lopende buffetten in Turkije of een reis verder weg, wacht toch echt die berg was en het werk weer op je. Meteen is dat relaxte gevoel van niks doen verdwenen.

Daarom is het tijd om alweer plannen te maken voor je volgende trip!
En wat is er dan leuker om dit te doen met het boek “12 reizen die je leven veranderen” van Columbus en een setje splinternieuwe, net vers van de pers, (reis)kaarten van food & flip flops (eventueel ook hier te bestellen), om je vrienden die nog gaan een prachtige trip toe te wensen of om deze aan je eigen muur te hangen.

 

IMG_2879

 

IMG_2882

 

IMG_2880

 

 

Wat mag je doen om kans te maken?

Instagram:

– Volg het Instagram account van food & flip flops en klik op de groene “volgen” button

– Laat een reactie achter onder de foto en laat me weten welke reis jouw leven heeft veranderd.

– Als je de foto repost, tag deze dan met @foodandflipflops en #winactiefoodandflipflops, zo kan ik makkelijk terug zien wie dat gedaan heeft.

en/of

Facebook:

– Ga naar de Facebook pagina van food & flip flops en klik op de button “vind ik leuk”

– Klik onder deze winactie foto op “vind ik leuk” en zet eronder welke reis jouw leven heeft veranderd.

– Je mag de foto delen (hoeft niet)

en/of

Twitter: 

– Ga naar de Twitter pagina van food & flip flops en klik op “volgen”

– Geef een reactie en laat weten welke reis jouw leven heeft veranderd.

– Retweeten mag, is leuk en fijn maar je bent het niet verplicht

 

En natuurlijk mag je ook op deze pagina meedoen, laat dan hieronder weten welke reis jouw leven heeft veranderd.

Op maandag 24 augustus laat ik je weten wie er gewonnen heeft dus stay tuned!

 

 

Liefs Daphne

 

Share

Daphne | food & flip flops

8 Comments

 1. Backpacken in Canada heeft mijn leven zeker veranderd! Wat een schitterende natuur, mooie mensen en gezellige steden!

 2. Ik volg je overal, heb op Facebook gereageerd. Nieuw-Zeeland was echt te gek, zo onrealistisch dat we zó onwijs ver weg waren… Onwijs mooooi land! <3 Oh, en West-Canada is ook zo'n aanrader!!

  • Hihi wat leuk om te horen. Dank je wel voor je reactie. Nieuw Zeeland kan ik me voorstellen, prachtig land enne Canada dus ook, daar moet ik dus echt heen!

 3. Heb ook al op je instagram gereageerd, maar hier dan nog een keertje 🙂
  De reis die de meeste indruk op mij heeft nagelaten, is mijn backpack-reis naar Indonesië 2j geleden. Toen ik daar om een volgepropt busje zat, kijkend naar de mensen rond mij en het prachtige landschap, voelde ik mij gewoon heel gelukkig. Met enkel mijn trekkerszak (en lief) bij me, besefte ik ineens dat ik niet veel nodig had om gelukkig te zijn. En dat zag ik ook bij de mensen daar: zo vriendelijk en vol respect voor de natuur, leeft men er met, in onze Westerse ogen, weinig. Eenmaal thuis werd de kleerkast en het huis opgeruimd en vanaf toen koop ik alleen nog maar spullen die ik of echt nodig heb of die mij echt blij maken. Ook werd door die reis mijn wanderlust aangewakkerd, een vlammetje dat ondertussen niet meer te doven valt denk ik Fijne winactie en heel leuk om van andere hun ervaringen te lezen!

  • Wat mooi Lotte en bedankt voor je reactie. En nee, je hebt inderdaad ook niet veel nodig om happy te zijn! Reizen op zich is zo’n mooie ervaring en je waardeert het juist om niets te hebben maar te genieten van alle fijne dingen die op je pad komen! En wanderlust, laat dat vlammetje nooit doven! Het mooiste wat er is. x Daphne

 4. Ik ben in April naar Zuid Afrika geweest. Dit was een heel indrukwekkende reis voor me. Ik ben alleen meegegaan met een groepje van in totaal 8 mensen en heb het geweldig gehad. Voor mij heeft het zeker ogen geopend. De mensen in ZA zijn gelukkig met wat ze hebben, en dat is in de meeste gevallen bar weinig! Zo waardeer je veel meer wat je thuis hebt. De reis heeft ook stiekem iets in me los gemaakt wat ik in eerste instantie niet had verwacht; ik heb zin om meer van de wereld te gaan zien. Misschien ga ik over 2 jaar met mijn nichtje mee naar Suriname, wie weet.. 🙂

  Ellen

  • Hoi Ellen, dank je wel voor je reactie. Wow Zuid Afrika, ik geloof meteen dat dat indrukwekkend was. Wat goed dat je mee bent gegaan met een groepje. Leuk. Je waardeert zo inderdaad dat je niet veel nodig hebt om happy te zijn. Enne Suriname lijkt me ook prachtig, gewoon doen! Groetjes Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *